Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
LCX058AKC Sony 0.44" Digital Still Camera 980×240 LTPS TFT-LCD, LCM Full
Top