Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
SY072WCM02 SeeYA 0.72" HMD VR AR 1920×1200 Si-OLED , OLED  16.7M  
SY072WCM01 SeeYA 0.72" HMD VR AR 1920×1200 OLED ,   Si-OLED 16.7M  
Top