Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
L3C07W-A6G10 Epson 0.76" PRO 1920×1200 LCM 0 Grayscale
L3C07W-A5G10 Epson 0.76" PRO 1920×1200 LCM 0 Grayscale
LCX187B Sony 0.76" Projector 1924×1204 LCM ,   HTPS TFT-LCD Grayscale  
Top