Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
COM09H0M03ULX Ortustech 0.90" Handheld & PDA 128×12 a-Si TFT-LCD , LCM  8  
MXS4173 Soar 0.90" - 128×22 PM-OLED, OLED Mono(White)  
Top