Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
LS010B7DH01 SHARP 0.99" SW 128×128 LCM Monochrome
LPM010R030B JDI 0.99" SW 180×180 LCM 8
LPM010R030A JDI 0.99" SW 180×180 LCM 8
Top