Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
ET014TT1 E Ink 1.43" SB 128×296 EPD Monochrome
BM128128-4535CTGB Other 1.43" MPH 128×128 LCM 320 Color
ET014TT6 E Ink 1.43" Wearable Electronic 128×296 EPD , EPD  Monochrome  
Top