Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
VA00DK1-QS1 Innolux 100" TV Sets 3840×2160 CELL ,   a-Si TFT-LC 1.07B  
SA00DK1-K02 Innolux 100" Digital Signage 3840×2160 a-Si TFT-LCD, LCM 1.07B  
Top