Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
LB115U01-RD01 LG Display 11.5" EBK 1600×1200 EPD Grayscale
EB50QB61.A EDO 11.5" Pad & Tablet 2560×1600 OLED ,   AM-OLED 16.7M  
Top