Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
GV119FHB-N10-4BM1 BOE 11.9" Industrial 1920×1080 a-Si TFT-LCD, CELL 16.7M  
TV119FHB-NW0-DBA0 BOE 11.9" Laptop 1920×1080 a-Si TFT-LCD, CELL  16.7M  
Top