Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
LP129QE1-SPA1 LG Display 12.9" NBPC 2560×1700 LCM 400 16.7M
LJ280U32 SHARP 12.9" IA 1280×1024 EL 85 Monochrome
CLAP129UA01 XG CPT 12.9" PAD 1200×1600 CELL 0 16.7M
LTL129JL01-A03 SAMSUNG 12.9" Pad & Tablet 2732×204 a-Si TFT-LCD, Assemb 16.7M  
Top