Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
VLT170-SBL-SXGA-135 Vitrolight 14.3  " Stretched Bar LCD Di 1280×512 a-Si TFT-LCD, LCM 16.7M  
Top