Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
AV146FHM-N10 BOE 14.6" Automotive Display 1920×1080 a-Si TFT-LCD , LCM  16.7M  
Top