Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
NV166FHM-N41 BOE 16.6" Laptop Gaming 1920×1080 a-Si TFT-LCD, LCM 16.7M  
Top