Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
MG2350S01-1 CSOT 23.5" Digital Signage Stre 1920×360 a-Si TFT-LCD, LCM 16.7M  
SG2350S01-1 CSOT 23.5" Digital Signage Stre 1920×360 a-Si TFT-LCD, CELL 16.7M  
Top