Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
VLT270-SBL-FHD-168 Vitrolight 24.4   " Digital Signage Stre 1920×540 a-Si TFT-LCD, LCM 16.7M  
Top