Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
MV257VUB-N10 BOE 25.7" Desktop Monitor 2560×1080 CELL ,   a-Si TFT-LC 16.7M  
Top