Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
LQ282D1JC01 Sharp 28.2" Desktop Monitor 4500×3000 CELL ,   a-Si TFT-LC 1.07B  
Top