Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
VLT320-SBL-HD-191 Vitrolight 28.5   " Digital Signage Stre 1366×374 a-Si TFT-LCD , LCM  16.7M  
Top