Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
ED312TT2 E Ink 31.2" PID 2560×1440 EPD Grayscale
EC312TT2 E Ink 31.2" Digital Signage 1280×720 EPD,   EPD 4096  
Top