Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
RV338FBM-N00 BOE 33.8" Industrial Digital S 2560×720 LCM,   a-Si TFT-LCD 16.7M  
Top