Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
NP3302MF01 NLT 33" LCTV 640×480 PDP 350 262K
P331SVN01.0 AUO 33" Digital Signage 1600×1600 LCM ,   a-Si TFT-LCD -
DV332X2M-NV0 BOE 33" Digital Signage Vide 1920×1920 a-Si TFT-LCD, LCM  16.7M  
Top