Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
P353KVN01.0 AUO 35.3" Digital Signage 1600×1800 LCM,   a-Si TFT-LCD 1.07B  
Top