Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
DV363FBB-N00 BOE 36.3" Digital Signage 1216×2160 a-Si TFT-LCD, CELL 16.7M  
Top