Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
S360AJ1-LE1 Innolux 36" Digital Signage Stre 1920×532 a-Si TFT-LCD , LCM  16.7M  
Top