Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
RV378FBB-N00 BOE 37.8" Digital Signage Stre 2880×158 CELL ,   a-Si TFT-LC 1.07B  
Top