Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
DV438FBD-N50 BOE 43.8  " Digital Signage Stre 3840×1080 a-Si TFT-LCD, CELL 1.07B  
Top