Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
SG4393S01-1 CSOT 43.9" Digital Signage Stre 1920×540 a-Si TFT-LCD , LCM  16.7M  
Top