Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
DV476FKB-NV0 BOE 47.6" Digital Signage Stre 1920×360 CELL,   a-Si TFT-LCD 16.7M  
Top