Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
P483IVN02.0 AUO 48.3" Stretched Bar LCD 1920×320 a-Si TFT-LCD, LCM 16.7M  
Top