Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
LK558Z3LA1P Sharp 55.8" Digital Signage 2560×1080 LCM ,   a-Si TFT-LCD 1.07B  
Top