Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
P584KVN01.0 CELL AUO 58.4   " Digital Signage Stre 3840×1080 a-Si TFT-LCD , CELL  1.07B  
Top