Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
DV690FBB-NV0 BOE 69" Digital Signage 3840×1488 a-Si TFT-LCD, CELL 1.07B  
Top