Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
BP073WX1-100 BOE 7.3" PAD 800×1280 LCM 400 16.7M
LJ512U21 SHARP 7.3" IA 512×128 EL Monochrome
TM073XDHG01 TIANMA 7.3" Home Appliance 1200×280 a-Si TFT-LCD , LCM  16.7M  
Top