Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
LC790EQF-FGF1 LG Display 79" LCTV 3840×2160 LCM 430 1.06B
LC790CQD-FGF1 LG Display 79" LCTV 3840×2160 LCM 450 1.06B
Top