Големина
По големина
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
C087XAN01.0 AUO 8.7" CNS 768×1024 LCM 16.7M
LQ087Y3FG01 SHARP 8.7" 800×480 LCM
TX22D200VM0AVA KOE 8.7" Industrial Outdoor H 1280×720 LCM ,   LTPS TFT-LCD 16.7M  
Top