LTM12C289T


Бренд
TOSHIBA
Големина
12.1
Апликација
IA
Резолуција
800×600
Состав
LCM
Осветленост
CR
Бои
Backlight
Interface
Истражување
Спецификации
Број на дел LTM12C289T
БрендTOSHIBA
Големина12.1
АпликацијаIA
Резолуција800×600
СоставLCM
Осветленост
CR
Бои
позадинско осветлување
Interface
марка на панелиToshiba Matsushita
панел моделLTM12C289T
тип на панел a-Si TFT-LCD , LCM
големина на панелот12.1 inch
резолуција800(RGB)×600 , SVGA
режим на прикажување
активна област246×184.5 mm
површина
осветленост
сооднос на контраст
прикажување на бои
време на одговор
агол на гледање
тип на светилка
rohs:
апликацијаIA
Семеен модел
LTM12C289 TOSHIBA 12.1 800×600
LTM12C289F TOSHIBA 12.1 800×600
LTM12C289S TOSHIBA 12.1 800×600
LTM12C289T TOSHIBA 12.1 800×600
Топол производ
AC121SA01 Mitsubishi 12.1 800×600
G121AGE-L03 Innolux 12.1 800×600
G121SN01 V4 AUO 12.1 800×600
LB121S03-TL04 LG Display 12.1 800×600
LQ121S1LG0A SHARP 12.1 800×600
LQ121S1LG55 SHARP 12.1 800×600
LQ121S1LG73 SHARP 12.1 800×600
LQ121S1LG88 SHARP 12.1 800×600
LTD121C31S TOSHIBA 12.1 800×600
M121MNS1 R0 IVO 12.1 800×600
Top