начин на испорака

можеме да понудиме услуга за брза испорака низ целиот свет, како што се dhl или fedex или tnt или ups или ems/air пошта друг шпедитер за испорака.

времето за испорака ќе треба 2-3 дена до поголемиот дел од земјата низ целиот свет за dhl/ups/fedex/tnt.

ние нудиме бесплатна достава по dhl или fedex ако нарачката е вкупно поголема од 500,00 УСД.

Top